Miten sitten kävi ?

14/09/2009 5:20 pm | Kategoria(t): Kalat, Selityksiä | Jätä kommentti

Joukko postauksia on jäänyt cliffhangereiksi, ja sen sijaan, että kävisin lisäämässä niiden loppuun rivin, teen tähän vähän yhteenvetoa. Kuvia olen käynyt välillä lisäilemässä vanhoihin posteihin.

Kivien ja korallien paikat ei ole vieläkään ihan täydellisiä; vanhassa korkeiden kasojen designissäoli enemmän rinnettä johon oli hyvä tökkiä korallinalkua.

Valokuvaus on edelleen tuskallista; kaikki valot on päällä silloin kun ulkona paistaa aurinko. Niinpä monet kuvat ovat sinivaloissa.

Allas keskipäivällä (ja vastapäinen talo)

Allas keskipäivällä (ja vastapäinen talo)

Saksan kalat: pyramidiperhokalat kuolivat ja uusia ei varmaankaan hankita; ne on kuitenkin aika isoja. Viirikoruahvenet jäivät kaikki henkiin, myös ne pienet piilottelevaiset. Kaksi viirikoruahvenpoikaa viettää välillä liikuntapäivää ja ajavat toisiaan julmetusti takaa; vammoja ei ole nähty.

Vantaan kalat: keltatokko napsii sps-korallien tentakkeleita, mutta ei ole vielä todistettu sen tehneen näkyviä vammoja. Keltaraputokko oli välillä kurjan näköinen repaleisine evineen, mutta alkaa olla yhä rohkeampi. Se piileksii yleensä punaisen Montiporan alla.

Levätilanne on aika rauhallinen, alakerran Chaetomorpha rehottaa, ylhäällä Sargassum, sulka-caulerpa, kaksi Halimedaa ja tuntematon harmahtava, pallomainen vaativat ajoittain kuritusta. Kalkkilevää on alkanut kasvaa aaltokoneen pintaan ja ylivuotolaatikkoon, sekä paikoin takalasiin.

Jätä kommentti »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.
Entries ja kommentit feeds.

%d bloggaajaa tykkää tästä: